A csapat


JUTKA-konyhafőnök (jómagam) 
Amikor egy orvos főz, akaratlanul is szem előtt tartja, hogy egészségesen főzzön, a legkitűnőbb, természetes, friss alapanyagokból.

  • orvos, belgyógyász, közgazdász, fejvadász, coach-személyi tréner, somelier, háziasszony
  • Kedvenc ételeim között szerepel a fokhagymás, chilis sült-garnéla, a kaviáros tonhaltekercs, illatos bélszín spenótos tekerccsel, és a bécsi-szelet minden mennyiségben. Fűszereim: sáfrány, csombor, petrezselyem, tárkony, szegfűszeg.


DORKA-kiskukta (lányom) 
Amikor egy építész a konyhában alkot, minden alkotóelem rálel a maga helyére, a szem és az ízlelőbimbók örömére.

  • okl. építészmérnök, arculatfelelős, webes felületek kezelője, lelkes amatőr szakács
  • Kedvenc ételei közé tartozik a fokhagymás olívaolajban sült rák, és a marha bélszín zöldbors mártással. Desszertek közül a mézes krémes (nagymama titkos receptje alapján), valamint a kiflikoch. Fűszerei: vanília, menta, bors, fokhagyma, bazsalikom, chili.


ÉVI-kukta (barátnőm) 
Amikor a pénzügyes főz, egyensúlyban tartja az ízeket, mint a mérleg két oldalát, gondoskodik ezek harmóniájáról.

  • pénzügyek szakértője, fejvadász kollégám
  • Szereti a rántott csirkecombot, és az őszibarackos sült húst krumplipürével. Fűszerei: fokhagyma, majoranna, oregano, kakukkfű, rozmaring, metélőhagyma, babér, bors.

TAMÁS-a művész (férjem)

  • okl. gépészmérnök, szabadalmi ügyvivő, coach-személyi tréner, grafikus, művész
  • Szereti a vadas marhát zsemlegombóccal és a pörköltöket.